info over de wet gegevensbeheer en privacy (AVG)

Beste leden,

Met ingang van 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving omtrent de gegevensbeheer en privacy van kracht (AVG). Dit houdt o.a. in dat we u op de hoogte moeten stellen van wat er met uw gegevens gebeurd binnen onze vereniging.

Bij het aanmelden heeft u een inschrijfformulier ingevuld met uw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, mailadres.swiss replica watches Deze gegevens worden gebruikt voor onze ledenadministratie t.b.v. de verspreiding van nieuwsberichten en uitnodigingen. Voor het kunnen incasseren van de contributie is uw banknummer bekend bij de penningmeester. Alleen de bestuursleden die belast zijn met deze functies zijn in het bezit van uw gegevens.

De gegevens worden bewaard op een privé computer beveiligd met virusscanner en wachtwoord. 

Via onze website, nieuwsbrieven en eventuele bladen (incl. de digitale versies van deze bladen) houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten en bijzonderheden van onze vereniging. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en/of video’s. In de bijlage zit een formulier waarop u kunt aangeven of u wel/niet toestemming geeft voor het plaatsen van foto’s en video’s etc.

Het bijgesloten formulier graag ingevuld retour zenden voor 31 augustus gelijktijdig met het inschrijfformulier voor de fokkersdag, schrijft u niet in dan apart op sturen naar het secretariaat.

Op het inschrijfblad wordt ook gevraagd om toestemming te geven voor het plaatsen van je naam in de catalogus en eventueel gemaakte foto´s van je deze te mogen plaatsen op de website, geef dit wel aan, niets aangegeven betekent dat je niet vermeld wordt.

Dit kan ook per mail of naar R. Pleijter van Pijkerenlaan 79 8096 VA Oldebroek. E-mail rpleijter1944@kpnmail.nl

 

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet, 

Rijk Pleijter

Secretaris

 

klik hier voor formulier AVG