Technische dag 18 februari 2017

Technische dag 18 februari 2017

U bent ook dit jaar van harte welkom op de Technische dag die voorafgaand aan de jaarvergadering op zaterdag 18 februari 2017 wordt gehouden. Het programma begint om 9.30 uur en de ontvangst met koffie is vanaf 9.00 uur. Na afloop van de Technische Dag wordt er een koffiemaaltijd gehouden, waarvoor een bijdrage van € 12,50  wordt gevraagd. U hoeft zich hiervoor niet op te geven.  

Op de Technische dag worden in 2017 gevraagd Weners in de kleurslagen Blauw, Blauwgrijs en Blauwgrauw. Ook de holicer wordt mee gekeurd en besproken. 

Maximaal 6 dieren, die door alle clubkeurmeesters worden gekeurd. Tonnie Oomen treedt ook dit jaar weer op als supervisor. De dieren worden door hem uitgebreid besproken en vergeleken. Wilt u meedoen met dieren, geef dit dan even op bij Rijk Pleijter of Jaap Visser, die de Technische dag verder organiseren. De dieren komen in kooien met vers strooisel.

Er wordt ook dit jaar op predikaat punten gekeurd volgens het Nederlandse systeem.

Op de Technische Dag zal in het algemeen aandacht worden geschonken aan o.a. het meten van de oren en oorstructuur, bouw en type, pelslengte/structuur, dek, tussen en onderkleur. 

Ook wordt er aandacht besteed aan de punten keuring in het algemeen.
Er wordt uitleg gegeven over het onderwerp begeleiding punten keuring per positie.
En hoe het een en ander tot stand komt.

Dit kan een zeer leerzame ochtend worden.  KOMT ALLEN !!

Routebeschrijving:


Vanuit Amersfoort A28 richting Zwolle volgen en afslag 16 't Harde/Oldebroek nemen, richting Oldebroek aanhouden tot rotonde hier rechts gaan richting Oldebroek (Zuiderzeestraatweg) na volgende rotonde 2e weg rechts Spronksweg, 1e weg links van Sytzamalaan en aan de rechterkant na gemeentehuis vindt je de VM. Huishoudschool op nummer 3 (gebouw met schoolplein tegenover de Van Asseltsweg)

Vanuit richting Noorden A28 richting Amersfoort volgen. Afslag 17 Wezep/Oldebroek nemen, richting Oldebroek. Doorrijden ongeveer 7 km tot bebouwde kom Oldebroek, na bord 50 km neem je de 3e weg links Van Asseltsweg (bij Spar) hier inrijden en aan het eind (300 m)de Van Sytzamalaan oversteken en je komt op het schoolplein van het gebouw uit.