Speciale technische dag zaterdag 13 juli 2019 !!

Zoals afgesproken in onze ledenvergadering van februari 2018 hebben wij een speciale technische dag.

Naast de gebruikelijke dierbespreking in februari, was er behoefte om eens iets anders te organiseren. Homme v.d. Vecht en Harry Lamberts hebben zich toen spontaan aangemeld om dit op te pakken, nogmaals dank hier voor.

De locatie is:

Zalencentrum de Aanleg
Asserstraat 63
9451 TA Deurze / Rolde
Tel. 0592-241251 

Wij willen graag om 10.00 uur beginnen en uiterlijk om 15.00 uur hebben afgerond.

Wij willen in groepjes van 4 tot 6 personen dieren bespreken onder begeleiding van ( club ) keurmeesters. Graag willen we de Weners in alle erkende kleuren en Holicer bespreken. Het zou goed zijn om niet alleen jonge dieren, vanaf 12 weken, maar ook oudere dieren onder de loep te nemen. Het type en bouw is natuurlijk een aandachtspunt, maar ook de pels, kleur én oor structuur komen aan bod. Natuurlijk komt daar ook nog een stukje verzorging in zijn algemeenheid bij.

Het zou fijn zijn dat er veel leden,IWC Portuguese replica watches maar ook niet leden ( met dieren ) aanwezig kunnen zijn. 

Natuurlijk is er een lunch, de kosten zijn voor de deelnemers, maar de Wenerclub biedt de aanwezigen drie consumptie bonnen per persoon aan.

Wil je mee doen met dieren, opgeven kan tot zaterdag 29 juni en geef gelijk ook even door of je van de lunch gebruik wil maken.

Aanmelden kan bij de volgende personen en geef ook het aantal dieren even door.

Homme v.d. Vecht
06-83336263
E-mail: toohom@live.nl

 

Harry Lamberts
0524-552439
E-mail: harrylamberts17@gmail.com

 

Namens het bestuur Wenerclub,

Rijk Pleijter